Fragman

Outlander’ın 4.Sezonundan İlk Teaser Geldi

Geride bıraktığımız Salı akşamı üçüncü sezon finali yapan Outlander‘ın dördüncü sezonundan 20 saniyelik teaser, final bölümünün hemen ardından Starz kanalında yayınlandı.

Dördüncü sezonu toplam 13 bölümden oluşacak dizi Diana Gabaldon‘ın imzasını taşıyor. Çok satan Outlander serisinden küçük ekrana uyarlanan dizinin yeni sezonu, sekiz romandan oluşan serinin dördüncü kitabı “Drums of Autumn“dan ekrana uyarlanacak.

Outlander 4.Sezon Teaser

Bilim kurgu, aşk, tarih ve macera türlerini harmanlayarak ekrana taşıyan Outlander‘ın dördüncü sezonunda da Claire ve Jamie‘nin romantik maceraları ele alınacak. Bu sezonda Claire ve Jamie‘nin Amerika’da yaşama serüveni konu edilecek. Dizinin yeni sezon çekimleri ise İskoçya’da devam ediyor.

Yeni sezonun kadrosunda Ed Speleers ve Maria Doyle Kennedy yeni yüzler olarak dikkat çekiyor. Richard Rankin ve Sophie Skelton, Roger ve Brianna rollerine geri dönerken, Cesar Domboy ve Lauren Lyle‘ı da Fergus ve Marsali olarak izlemeye devam edeceğiz.

Diana Gabaldon‘ın Outlander serisi dünya genelinde 30 milyona yakın satıldı ve her bir kitap New York Times çok satanlar listesine girmeyi başardı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu