Haber

New Girl’ün Final Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

2011 yılından bu yana FOX kanalında yayınlanan New Girl‘ün final sezonu yani yedinci sezonu 10 Nisan 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Toplam 8 bölümden oluşacak sezonun her bir bölümü 1’er saat olacak.

Elizabeth Meriwether‘in imzasını taşıyan yapım, yetişkinliğin getirdiği sorumlulukları istemeden de olsa yerine getirmeye ve dünyaya ait oldukları yeri bulmaya çalışan beş yakın arkadaşın ilişkilerini, yaşamlarını ve dostlukları ekrana yansıtılıyor. Dizinin başlıca rollerinde Zooey Deschanel, Max Greenfield, Jake Johnson, Hannah Simone ve Lamorne Morris gibi isimler yer alıyor.

Final sezonu altıncı sezonun üç yıl sonrasında geçecek. Yeni bölümlerde Nick ve Jess Avrupa seyahatlerinden dönmüş mutlu bir çift olarak karşımıza çıkacak. Cece ve Schmidt ise kızları Ruth‘u büyütürken, evlenen Aly ve Winston çiftini ise ilk çocuklarını beklerken göreceğiz.

FOX kanalının en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Emmy ve Altın Küre adaylıkları bulunan dizinin final sezonunda, daha önce de karşımıza çıkan Nasim Pedrad, Dermot Mulroney, David Walton, Sam Richardson, Damon Wayans Jr., Rob Reiner ve Jamie Lee Curtis gibi isimleri de konuk oyuncu olarak tekrar göreceğiz.

https://youtu.be/h8Hfph2wXIY

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu