Netflix

Netflix’ten Ailelere Yılbaşı Sürprizi

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip online televizyon platformu Netflix, bu yıl da yılbaşı için ailelere sürpriz bir hediye hazırladı. Yılbaşı gecesi çocuklarını erken yatırmak isteyen ailelerin işini kolaylaştırmak isteyen Netflixyılbaşı gecesine geri sayım” videoları hazırladı.

Netflixyılbaşında çocuklar için erken geri sayım” uygulamasını üç yıldır devam ettiriyor. Herkesin heyecanla beklediği yılın en ünlü 10 saniyesi yaklaşırken, Netflix de özel geri sayım videoları sayesinde hem çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatıyor hem de aileler saatler 12’yi göstermeden çocuklarını uyutabiliyor. Böylece çocuklar uykulu halde gece yarısını beklemiyor ve aileleri de kendilerine vakit ayırabiliyor.

Platform bu sene geri sayım videolarında her yaş grubuna hitap eden Beat Bugs, Çok Yaşa Kral Julien, Larva, Puffin Rock, Larva, Skylanders Academy, Trol Avcıları, Kelime Partisi, True ve Gökkuşağı Krallığı adlı birbirinden eğlenceli içerikler hazırladı.

Yılbaşı geri sayım videoları için Netflix platformunda ‘Yılbaşı gecesine geri sayım‘ diye arama yapabilir ya da netflix.com/countdown adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu