İptal/Devam

Mystery Science Theater 3000: The Return 2.Sezon Onayını Kaptı

Tamamı Kickstarter fonuyla çekilen külk bilimkurgu Mystery Science Theater 3000: The Return, Netflix platformunda yoluna devam edecek.

Yeni sezon haberi, yapımın geleneksel hale gelmiş Şükran Günü maratonu gerçekleştirdikten hemen sonra Youtube aracılığı ile duyuruldu.

Yapımın tarihine baktığımızda, her ne kadar ikinci sezonun hazırlıkları başlamış olsa da esasında 12. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Zira kült bilimkurgu, 1988 yılında önce Comdey Central ardından şimdinin Syfy‘i olan Sci-Fi Channel‘da yayınlanmaya başladı ve 10 sezon izleyiciyle ekranda buluştuktan sonra 1999 yılında ekranlara veda etmişti.

2015 yılının Kasım ayında serinin yaratıcısı Joel Hodgson ve yapım şirketi Shout! Factory, dizinin ekrana geri dönmesi için Kickstarter üzerinden bir kampanya başlattı ve kampanyada toplanan 6.3 milyon dolarla Kickstarter bağış rekoru kırıldı. Yapılan bağış sayesinde dizinin ekrana dönüş yaptığı 14 bölümlük 11. sezonunun prodüksiyonu gerçekleştirildi ve Christmas özel bölümü çekildi.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu