İptal/Devam

Mindhunter Resmen 2.Sezon Onayını Aldı

Netflix platformunda bu sezon yayın hayatına başlayan ve kısa bir süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Mindhunter resmen ikinci sezon onayını aldı.

13 Ekim tarihinde yayın hayatına başlayan yapıma eleştirmenler tarafından tam not verilmişti. Usta yönetmen David Fincher ve başarılı aktris Chrlize Theron‘un yapımcılığını üstlendiği projeye resmi onay gelmese de dizinin ikinci sezonuna da devam edeceği kesinleşmiş, hatta geride bıraktığımız ay yeni sezon hazırlıklarına başlandığı açıklanmıştı.

Mindhunter Fragmanı

https://youtu.be/7gZCfRD_zWE

Joe Penhall‘ın yaratıcısı olduğu dizide yürütücü yapımcı görevini Fincher ve Theron‘un yanı sıra Joshua Donen ve Cean Chaffin de sürdürüyor. Fincher‘ın yönettiği ilk sezonda Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas ikişer bölüm yönetmişti.

Cinayet psikolojisi ve suç bilimine ışık tutulan dizinin ilk sezonunda başrollerdeki Jonathan Groff ve Holt McCallany, FBI ajanları Holden Ford ve Bill Tench performansları ile göz doldurmuşlardı. İki başarılı oyuncuya da Anna Torv, Sonny Valicenti, Cameron Britton ve Hannah Gross gibi isimler eşlik etmişti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu