Haber

Good Omens’ın Başrolü Jon Hamm’e İlk Bakış

Amazon platformunda yayınlanacak, Neil Gaiman uyarlaması Good Omens‘dan ilk görsel yayınlandı. Başrolünde Jon Hamm‘in yer aldığı diziden yayınlanan görselde Emmy ve Altın Küre ödüllü aktör, fantastik serideki melek Gabriel kostümüyle ilk kez görüntülenmiş oldu.

Serinin kostüm tasarımcısı Claire Anderson, Gabriel hakkında yaptığı açıklamada; “Gabriel meleklerin lideri, en tarz olanı ve en kusursuz giyineni. Bu nedenle, Jon Hamm için açık renklerde, kusursuzca tasarlanmış bir takım elbise ve gözlerini ortaya çıkarmak için eflatun aksesuarlar seçtik.” dedi.

Yapımda aynı zamanda showrunner’lık görevini de üstlenen Neil Gaiman ise Gabriel karakteri için şunları söyledi; “Gabriel, Aziraphale’in olmadığı her şey; uzun boylu, yakışıklı, kusursuz giyinen ve karizmatik. Jon Hamm’in takvimi uygun olduğu için çok şanslıydık. Yine de çok şanslıyız ki kitapların hayranı ve olağanüstü bir oyuncu.”

Çekimleri İngiltere’de devam eden dizi 2019 yılında Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak. Yapım ayrıca BBC Two ekranlarında da yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu