Haber

Game of Thrones’un Final Sezon Senaryosu Tamamlandı

Game of Thrones ne zaman final yapacak?

Dünyaca ünlü yazar George R.R. Martin‘in kitap serisinden küçük ekrana uyarlanan ve milyonlarca takipçiye ulaşan HBO yapımı Game of Thrones‘un final sezonu senaryosu artık hazır!

Sezon sayısının kitapları geçmesinin ardından Martin gelecek yıl içerisinde yeni kitabını yayımlayacağını duyurmuş ve hayranlarını mutlu etmişti. Ancak final sezonu da gelecek yıl yayınlanacak. İşte bu da seyirci için bir takım soru işaretleri yaratıyor.

Yedinci sezonu ile iki hafta önce HBO ekranına geri dönen Game of Thrones‘un hayranları dizinin finale yaklaşmasından ve çözüme ulaşacak olmasından dolayı oldukça heyecanlı. Ayrıca Westeros halkının yakın zamanda yeni düşmanı Ak Gezenler ile karşı birleşecek olması da dizinin hayranları tarafından merakla beklenen bir gelişme.

Dizinin hayranları yeni bölümlerin yayınlanmasını beklerken HBO, Game of Thrones’un final bölümünün yalnızca 6 bölümden oluşacağını ve yedinci sezonda 7 bölüm yayınlanacağını duyurdu. Ne yazık ki daha bölüm yayınlanacak olması dizinin yayın tarihinin öne çekileceği anlamına gelmiyor. Hatta kanal, dizinin final sezonunun ne zaman yayınlanacağına henüz karar bile vermedi.

Geçtiğimiz ay dizinin yaratıcıları 8. sezon senaryosunun neredeyse tamamlandığı hakkında basını bilgilendirmiş ancak hikayeye dair bir açıklamada bulunmamışlardı. Ancak senaryonun tamamlanmasının dışında, sezonun 6 bölümden oluşacak olmasına karşın, HBO‘nun hayranlarını sevindirecek bir haberi de var gibi görünüyor. Kanal her bölümün olmasa da çoğu bölümün normalden uzun süreceğine göndermede bulundu. Ayrıca dizinin ses tasarımcısı Paula Fairfield, yedinci sezonun son iki bölümünün 71 ile 82 dakika ve gelecek sezon bölümlerinin 80 dakika civarında olacağını ortaya çıkarttı.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda Game of Thrones muhtemelen 2018 sonu ya da 2019 yılında final sezonu ile ekranlarda olacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu