Haber

Brad Pitt, Game of Thrones’u İzlemek İçin 120.000 Dolar Teklif Etti

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, Emilia Clarke ile birlikte Game of Thrones izlemek için 120.000 dolar teklif etti ancak oyuncu amacına ulaşamadı.

Sean Penn‘in her yıl Haiti için düzenlediği yardım galası bu yıl ilginç bir açık artırmaya şahit oldu. Galaya katılan isimler, Game of Thrones‘da Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke ile birlikte bir Game of Thrones bölümü izlemek için teklif vermeye başladılar. Açık artırma 20.000 dolar ile açılış yaptı ve yoğun bir katılım oldu. Açık artırmaya katılan Brad Pitt önce teklifini 80.000 dolara çıkardı, ardından kendi teklifini artırarak 90.000 dolara çıkardı. Clarke‘ın rol arkadaşı Kit Harington da bölümü izleyecek kişiye katılacağını açıklayınca Pitt teklifini 120.000 dolara yükseltti. Ancak ismi açıklanmayan bir katılımcı 160.000 dolar vererek açık artırmayı kazandı.

Yardım gecesine katılan diğer isimler arasında Amazon‘un kurucusu Jeff Bezos, Arnold Schwarzenegger, Lena Dunham, Jason Segel, Connie Britton, Mark Burnett, Patricia Arquette ve Roma Downey vardı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu