Fragman

Black Mirror 4.Sezon İlk Fragmanı

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken ve farklı sunum tarzı ile ilgi odağı olan başarılı yapım Black Mirror‘ın merakla beklenen dördüncü sezonundan ilk fragman yayınlandı. Jodie Foster‘ın yönettiği “Arkangel” adlı bölümün fragmanına göz atabilirsiniz;

Black Mirror 4.Sezon Fragmanı

Netflix platformunda yayınlanan bilimkurgu antolojisi dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde ‘iyi bir ebeveyn olmak’ teması işlenecek ve başrolde Rosamarie DeWitt yer alacak.

Yeni sezonun ilk fragmanında, DeWitt‘in hayat verdiği karakteri, kızı Sara ile birlikte parkta oynarken görüyoruz. Ardından Sara ortadan kayboluyor. DeWitt bir süre çaresizce kızı Sara‘yı arıyor, kısa bir süre sonra Sara bulunuyor. Ancak kadının içi rahat etmiyor ve bu korku dolu durumun bir daha yaşanmaması adına Sara‘yı ‘kontrol’ edebileceği bir sistemi uygulatmaya kara veriyor. Bir teknoloji firmasına giden DeWitt, burada küçük kızın başına bir şırınga enjekte ettiriyor ve ekranda “iyi ebeveyn olmanın anahtarı, kontroldür” cümlesi beliriyor.

Dördüncü sezonun ilk bölümünde DeWitt‘e Sarah Abbott, Brenna Harding, Matt Baram ve Owen Teague gibi isimler eşlik edecek.

İki dalda Emmy ödülü kazanan Black Mirror‘ın yeni sezonu toplam 6 bölümden oluşacak ve 2018 yılında Netflix platformunda yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu