FragmanManşet

Benedict Cumberbatch’in Mini Dizisinden Fragman Geldi

Showtime kanalının yeni mini dizisi Patrick Melrose‘dan yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Benedict Cumberbatch‘in yer alacağı dizi toplam 5 bölümden oluşacak ve 2018 yılı sonunda ekrandaki yerini alacak. Emmy ödüllü Cumberbatch‘in, zor bir çocukluk atlatan ve travmalarıyla mücadele eden alkolik, sorunlu bir kişiye hayat vereceği dizi, Edward St. Aubyn‘in yarı otobiyografik romanından ekrana uyarlandı.

Dizide Cumberbatch‘e Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving, Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Jessica Raine, Pip Torrens, Prasanna Puwanarajah, Celia Imrie, Indira Varma ve Holliday Grainger gibi isimler eşlik edecek.

Üç farklı zaman diliminde geçecek dizi, üç farklı mekanda geçecek. Dizinin senaryosu BAFTA adayı başarılı senarist David Nicholls‘ın imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise ünlü isim Edward Berger yer alıyor. Yürütücü yapımcılık görevini ise Helen Flint, Claudine Sturdy ve Stephen Smallwood üstleniyor. Dizinin prodüksiyonu ise Sky Atlantic ve Showtime ortaklığında sürdürülüyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu