Haber

ABD’ye Alınmayan Stranger Things Oyuncusundan Açıklama Geldi

Geçen hafta Los Angeles’ta dünya galasını yapan Stranger Things‘in özel galasında Jonathan Byers karakterine hayat veren Charlie Heaton‘ın katılamaması gündem olmuştu. Heaton, Los Angeles havalimanına iniş yaptıktan sonra polisler tarafından durdurulmuş ve valizinde kokain izleri bulunduğu için ABD’ye girişine izin verilmemiş ve ardından ülkesi İngiltere’ye gönderilmişti.

Charlie Heaton

Charlie Heaton‘dan 21 Ekim tarihinde yaşanan olaylar hakkında açıklama geldi. Heaton yaptığı yazılı açıklamada ABD göçmenlik bürosuyla yaşadığı sorunları kısa zamanda çözmeye çalıştığını söyledi. Kesinlikle tutuklanmadığını ve herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalmadığını da belirten oyuncu Amerikan yetkilileriyle işbirliği içerisinde olduğunu belirtti. Dizinin prömiyerini kaçırdığı için Stranger Things ailesinden ve hayranlarından özür de dileyen genç oyuncu, dizinin yeni sezonunu olumsuz etkilemek istemediğini söyledi.

The Sun‘da yayınlanan habere göre 23 yaşındaki aktör, Los Angeles havalimanında narkotik köpekler tarafından yakalanmış ve ardından valizindeki eşyalarda beyaz izlere rastlandığı yazılmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu