Özel Dosya

2015 Emmy Tahmin ve Sonuçları

10 – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi) kategorisinde ise ödülün sahibi Anna Chlumsky (Veep) ile adayımız olurken ödül Allison Janney’e gitti.

11 – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Mini dizi / TV Filmi) alanında adayımız Sarah Paulson AHS: Freak Show ile yine bizi ters köşeye yatırdı. Gecenin en hayal kırıklığı veren bölümü oldu AHS adaylıkları. American Crime ile Regina King ödülün sahibi oldu.

12 En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Mini dizi / TV Filmi) için adayımız American Crime ile Richard Cabral oldu. Ödülün sahibi ise Bill Murray oldu ve kadın-erkek yardımcı oyuncu tahminlerimizdeki üstün başarımızı taçlandırdı.

13 – En İyi Kadın Konuk Oyuncu (Drama) adayımız Diana Rigg ödülü Margo Martindale’e kaptırdı.

14 – En İyi Erkek Konuk Oyuncu (Drama) dalında adayımız Reg. E Cathey ise yüzümüzü kara çıkartmadı ve ödülün sahibi oldu.

15 – En İyi Kadın Konuk Oyuncu (Komedi) kategorisinde Shamless ile çok iyi bir performans ortaya koyan Joan Cusack bizi yanıltmadı ve ödülün sahibi oldu.

16 – En İyi Erkek Konuk Oyuncu (Komedi) kategorisinde ise Mel Brooks ödülü Bradley Whitford (Transparent)’a kaptırdı.

17 – En İyi Yönetmen (Drama) kategorisi son derece zor bir kategoriydi. Adayımız David Nutter (Game of Thrones:”Mother’s Mercy” bölümüyle) bizi yanıltmadı.

18 – En İyi Senaryo (Drama) kategorisinde bu defa ters köşe olurken, kazanacağını düşündüğümüz diğer aday GOT Mother’s Mercy ile David Benioff ve D.B. Weiss ödüle uzandı.

19 – En İyi Yönetmen (Komedi) dalında Jill Soloway tahminimizle doğru orantılı olarak ödülün sahibi oldu.

20 – En İyi Senaryo (Komedi) kategorisinde de yine tahminimiz doğru çıktı Simon Blackwell, Armando Iannucci ve Tony Roche (Veep; “Election Night”) ödülün sahibi oldu.

21 – En İyi Yönetmen (Mini Dizi / Tv Filmi) kategorisinde yine yanıldık. Olive Kitteridge ödüle doymadı, Lisa Cholodenko ödülün sahibi oldu. AHS yine ters köşeye yatırdı.

22 – En İyi Senaryo (Mini Dizi / Tv Filmi) kategorisinde de elimiz boş dönerek bir Emmy’i daha geride bırakmış olduk.

Sonuç: 9/22

Önceki sayfa 1 2

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu