HaberÖzel Dosya

2014 – 2015 Sezonunun En İyi 10 Dizisi

[table id=1 /]

BONUS

1 – Silicon Valley 

HBO’nun yeni komedi dizisi Silicon Valley, son zamanlarda izlediğim en iyi komedi dizilerinden birisi. Listemize giremese de bahsetmeden geçmek olmazdı. Keşke biraz daha uzun bölümler ve sezonla bizimle olsaydı.

2 – Louie 

5 Sezondur Louis CK’den deneysel bir komedi olarak ekranlara gelen Louie, her bölümün farklı temalarla birlikte işlendiği Louie’nin stand up gösterilerinden çeşitli kesitlerin yer aldığı kısa filmler şeklinde geçiyor. Farklı bir proje, Time’ın en iyi diziler listesinde 2011 yılında 1. sıraya kadar yükseldi. Şans tanıyabilirsiniz.

3 – You’re The Worst 

Chris Geere, Aya Cash, Desming Borges gibi isimlerin başrollerini paylaştığı “You’re the Worst” Temmuz ayında 2. Sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Kendisini dağıtan, iki madde bağımlısı bireyin birbirlerine aşık olarak yeni bir ilişkiye başlamalarını komedi ve romantizm unsurlarıyla konu alıyor.

4 – Bloodline

Netflix kanalında 20 Mart tarihinde ilk bölümü yayımlanan Glenn Kessler, Todd A. Kessler ve Daniel Zelman’ın yarattığı Bloodline başarılı bir sezonu geride bıraktı. Diziyle ilgili detayları daha önceki tanıtım yazımızdan okuyabilirsiniz.

Önceki sayfa 1 2 3 4 5 6

Umut C

#dizimood kurucusu, yabancı dizi izlemeyi sever.

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu